Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Combat Arms, bronie typu SMG za GP

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom więc Ar widze ze sie podobały teraz smg potem SR ; ) ) Let's Go ! Oj nie chce sie :D

Uzi Od Rangi icon_trainee.gif Uzi to broń która hmm.. Na ft jest fatalna więc na 10000% jej nie kupywac na ft Bron jest bardzo szybko strzelna moim zdaniem pluje ogniem co jest minusem poniewaz nawet z dokupionym magazynkiem nasza bron bedzie potrzebowała przeładowania recoil ma do opanowania lecz kulki leca poprostu gdzie chca co wyklucza moim zdaniem tą bron kolejnym minusem jest bardzo słabe DMG nawet jak na SMG.Możwliwośc custome to + ale custome nie pomoze nawet tej broni.

Wniosek:Rzyga ogniem wywołuje niezły hałas na ft 0 przydatnosci lipka i tyle jedyne co jest fajne to (to) ze ładnie z niej banki chodza bo podczas strzału pociski leca w góre i na boki lecz bron ma takiego zeza ze mozna zfarcic headshot lecz kto liczy na fart.. Nie radze kupywać no chyba ze na 1 dzien dla 4funu

Mac-10 Ranga icon_trainee.gif - Ta brón to dopiero.. Damage jak na smg rowniez nieco ponizej oczekiwan Dopiero ta bron miota kulkami na boki ma mniejsze accurancy i wiekszy recoil od UZi bron lata gdzie chce nic nie mozemy na to poradzic..

Wniosek : bron napierd@l@ na boki jak minigun a ammo bardzo szybko sie konczy . Nie polecam.

MP5A4 Ranga : icon_trainee.gif Bron z bardzo przyjemnym recoilem ogarnietą szybkostrzelnością kulki leca na ogół w gore co pozwala powalic przeciwnika <czesto headshot> Jest dość lekka magazynek nie schodzi tak szybko lecz doradzam kupić magazynek. Celownik dla wybrednych mi dobrze idzie bez celownika :) Jakby ta broń miała ciut wieksze Damage to by była kosiara lecz i tak bron jak na początkową range jest bardzo dobra a mozliwosc przerobienia jej na MARK II dodaje chceci do gry ta bronia :)

Wniosek: Najlepsza zdecydowanie bron typu SMG od rangi T sam majac range CPT 5 sięgam po tą bron poniewaz kulki na ogól leca w gore a nie na boki <chyba ze ci sie ręce trzesa> Polecam bardzo ogarnięta broń !

K1A Ranga:icon_recruit.gif- Broń nie jest zbyt czesto spotykana w rękach jakiegos gracza poniewaz kulki potrafią szwankować mimo ze ma lepsze accurancy od MP5A4 jej wielkim minusem jest to ze strzela na boki jak potrzaskana a urodą nie grzeszy. Jest nieco wolniejsza od MP5A4 ale to nie wielki problem do tej broni jak do kazdej powyzej narazie dorazdam kupic magazynek.Możliwość Custome.

Wniosek: Nie kupywac nie opłaca sie zostanmy przy MP5A4

K7 Ranga : icon_private_first.gif W tamtym temacie napisałem o K2 ze w Realu to koreanski shit ale zastanawiam sie czy nie pomyliłęm go z K7 no niewazne K7 to bron z "Wbudowanym tłumikiem" ktory umila strzelanie a strzały leca w gore dzieki temu ;) Damage nie jest rewelacyjne a szybkostrzelność za duża poradzam dokupic magazynek ; ) Przeczytajcie wniosek bo do tej broni on bedzie nawazniejszy:

Wniosek: k7 to moim zdaniem ulepszona wersja UZI ktora ma te same wady ale nieco wiecej zalet nie strzela po bokach a dzieki tłumikowi kulki leca bardzo ładnie mimo fatalnej celnosći.Mozna wybrac droge K7 czy MP5A4 .. Moim zdaniem K7 to dobra bron ale pozostaje przy tym ze MP5A4 jest od niej lepsze.

UMP Ranga : icon_sergeant.gif Oto i ona jedna z sławniejszych broni w grze.. Ilość Hp zabieranych na strzał ma większą od swoich poprzedników pięknie leca z niej headshoty. Do tego smg polecam dokupic celownik taki jaki ma UMP45.Magazynek nie musi byc poniewaz fire rate jest dosc opanowany a kulki w miare leca tam gdzie powinny czasem recoil moze wkurzyć poniewaz jest nieco cieższy do opanowania <jeden z ciezszych w broniach typu smg> bron troche strzela jak g36 po paru strzałach na boki ehh ale jaka bron jest doskonała : )

Wniosek : Ump to bardzo dobra bron od niezbyt duzego lvl jesli chcemy sie rozwijac grajac SMG polecam zamienic to nasze MP5A4 na umpa poniewaz potem zrobicie z niego niesamowitą kosiare.Bron wyśmienicie sie sprawdza na Mapie Junk Flea.

P90 i P90 SE Rangi : icon_ssg02.gif i icon_ltc05.gif

P90 brón która ma 2 magazynki po 50 strzałów które zupełnie wystarczą. Broń ma według mnie doskonały Firerate w maire szybki ale magazynek szybko nie znika.Damage ma ogarniety jak na bron typu smg A recoil hmm .. Recoil jest do ogarnięcia jak sie ktos juz blizej z bronia zapozna bo na poczatku moze latac na boki. Radze nie zniechęcac sie do tej broni bo na poczatku nie kazdy ją ogarnie ale potem zdecydowanie sobie poradzi. Broń ma swój unikalny scope ktory ma małe przyblizenie ale nie macha nim ostro co czasem moze pomóc.Broń nieco zbugowana nieraz jesteś pewien ze nie trafiłeś kolesia a go trafiłeś <tylko w przypadku headshot> z broni fantastycznie wchodza headshoty.

P90 SE - Różni sie tylko kolorem i szybszą zmianą magazynka.

Wniosek: Broń jest bardzo dobra osobiście wole ją na Junku od UMPA lecz kazdy ma inny gust Scope takiego typu dla mnie jest zaleta bo na innych scope prawdopodobnie by celownik strzasznie sie poruszał na boki. Ładnie wchodzą Heady. 50 ammo bardzo pomaga.

Kriss Ranga : icon_sfc02.gif

Kriss: Kolejna broń któa rzyga ogniem więc podstawą jest kupić do niej magazynek. Broń totalnie nie nadaje sie na średnie dystanse nie mówiąc juz o wiekszych dystansach nawet z celownikiem ciezko jest coś ubić. Broń łatwa do ogarniecia kulki często docierają do wybranego celu a recoil jest dosc przyjemny. Damage ma nieco ponizej oczekiwan co oznacza ze sporo kulek trzeba trafic zeby cos ubic. :/ . Broń jest bardzo lekka ale to nie duży +.

Wniosek: Przy P90 i UMPIE ta brón sie chowa dla mnie ona jest na poziomie MP5A4 : ) <MP5A4 jest nieco mniej celna lecz przyjemniej sie nią gra. Bron strasznie szybko traci magazynek czego ja nie lubie. No chyba ze T2 to inna bajka ale to w innym temacie. :) Bron tylko na małe mapki Junk Flea Costa Recon itp.Broń poniżej średnia 4/10 :)

SKORPION & SKORPION BLACK Ranga :icon_msg01.gif i icon_col02.gifSKORPION to dla mnie jedna z gorszych SMG w całym ca rownierz rzyga ogniem na poziomie Krissa lecz ma odniego jesczze mniejszy DMG i nieco ciezej ją ogranać.Jest od wyzszej rangi niz Kriss ale zdecydowanie gorsza.. Banki wsiadaja bardzo fajnie jak w wiekszosci smg a mozliwosc upgrade to kolejny plusik.Masakryczne Damage jeszcze mniejsze od Krissa dno..

Nie będe sie rozpisywał o scorpionie black poniewaz ma on tylko nieco wiekszy damage i inny kolor.

Wniosek: Nie kupywać tego wogóle jeśli chcecie coś z mega szybkstrzelnoscia to lepiej kupić K7 lub Krissa.Jedyny sens kupna tego to upgrade ale trzeba by było kupic na 7/30 dni bo kto bd upgradował na 1 dzien .. Nieopłaca sie nawet marnowania kasy na upgrade..

PP19 & PP19- CAMO Rangi : icon_csm01.gif i icon_col03.gif

PP19 to bron która ma aż 65 naboi w magazynku 2x co bradzo umila gre. Bańki moze nie wchodza tak jak w p90 ale da sie zwiesic pare baniek na parenascie killów ;)

Broń ma bardzo przyjazny damage zabiera na około 5-6 hitów całe hp <zalez od eq itp> a na smg to nie jestjakos mega duzo.Broń bardzo szybko sie przeładowywuje i jako 1 z SMG nieco sprawdza sie na fireteamach : ). Recoil ma najcięzszy do opanowania z wszystkich SMG lecz mając 65 naboi w magazynku spokojnie trafimy ; )

Na temat PP-19 Camo szkoda sie rozpisywac poniewaz nikt z nas nie ma COLONELA 3 lecz małe info sie przyda.Broń ma ładniejszy kolorek i lepsze dmg (Na poziomie Umpa.]

Wniosek: PP19 to bardzo dobra bron SMG za gp która jest warta kupna. Czeba być total nieogarem zeby z niej nietrafiać . z 2 dni i juz ogarniesz ta bron w 100 % Jeżeli byście chcieli jakis celownik do niej polecam celownik <ten co nie trzeba miec na niego rangi> poniewaz celownik od csm1 bardzo zle współpracuje z ta bronią.Magazynek bardzo pomocny.

MP7 i MP7 STEEL Rangi : icon_csm02.gif i icon_ltc02.gif

Mp7 to kolejny zrzeracz magazynka :angry: lecz ta bron jest nieco inna ma niezły dmg jak na smg celna i bardzo łatwa do ogarniecia co najwazniejsze. Z celownikiem dobrze wspołpracuje ( Od csm1 celownik) nie zuca ta bronia zbyt bardzo.Doradzam kupic magazynek umili gre. Bron na małe i mało-średnie dystansowe mapy jak Sector 25.Pluje Ogniem lecz bron jest sama w sobie dobra.

MP7 Steel jak kazda siostra broni nie rozni sie niczym wiekszym w tym przypadku ma nieco mniejszy recoil od siostry co pokazuje ze ta bron jest mega łatwa do ogarniecia :P

Wniosek: Rorzutnik pocisków który lubie bardzo łatwy do ogarniecia jesli ktos ma problemy z smg ta bron jest dla niego.

MP5 RAS Ranga : icon_col05.gif

MP5 RAS to siostra MP5A4 lecz ją tam zapomniałem opisać wiec robie to tutaj.Broń idealna na dobijanie.Damage bardzo przyzwoite z magazynkiem ogarniemy ilosc naboi w magazynku łatwo ją ogarnać jak MP7 jedno z najlepszych smg według mnie za gp

Wniosek: Mimo tego ze nikt z nas nie ma colonela5 to mozemy miec ja z szarej skrzynki i przetestować tą bron ktora jest bardzo dobra według mnie.

To Koniec Tuta O Broniach Smg Za Gp Mam Nadzieje Ze Temat Zostanie Przypięty Ponieważ Szkoda Żeby Go Zakopano. Jeśli tut nie spełnia wymagan zeby go przyjąć niech jakis mod przemówi to poprawie :) Gdy temat zostanie przypięty (co oznacza uszanowanie mojej pracy) Biore sie za Snajperki za gp pozdrawiam.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Good Job ! ;D

Zrobiłem bronie typu MG i ETC.

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Ja Ciebie nie rozumiem że Ci się chce opisywać te wszystkie bronie za plusy przecież każdy może sobie kupić bron na 1 dzień i ją przetestować :)

Możesz zrobić te bronie w spoilerach wtedy nie będzie trtzeba tyle kolorów, taka rada na przyszłość :)

Dostaniesz plusa za prace.

76561198090890807.png

Opublikowano

Spoilery dobra myśl pomyśle nad tym no ale po co wydawac 1000gp na testowanie ? XDD bardziej się to przyda jak bedzie za nx bo szkoda 1000 nx płacic za bron na 1 dzien do testowania : ) ale jak bronie za nx to za gp tez zeby bronie za gp sie nie obraziły ^ . ^.A chce mi sie :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

2x@uP Chodzi oto że nikt chyba z tego forum nie ma Col'a to nie kupi OO-19 Camo , więc On tu przybliża jaka jest ta broń.

@Top widać że to twoje bravo !

I nie słuchaj wrr kolory są ok.

Masz tego menusa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Spoilery dobra myśl pomyśle nad tym no ale po co wydawac 1000gp na testowanie ? XDD bardziej się to przyda jak bedzie za nx bo szkoda 1000 nx płacic za bron na 1 dzien do testowania : ) ale jak bronie za nx to za gp tez zeby bronie za gp sie nie obraziły ^ . ^.A chce mi sie :D

Ok, masz racje

Dodaj do tematu swój top broni będzie wiadomo co wybrać, ja i tak pozostanę przy G36E ale może inni coś wybiorą :)

Dałem Ci plusa bo myślałem że plusy zbierasz ;/

EDIT:

Daj w spoilerach a nazwy broni na 1 kolor i będzie gitara...

76561198090890807.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Combat Arms, bronie typu SMG za GP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...